Egina.....

29 juni

Morgonen startade vi med att proviantera. Nybakat bröd och annat som kan behövas under dagen. Härligt att kunna frossa i färska grönsaker och frukt.

Vi satte segel och hade perfekt vind, 7-8m/s och runt 6 knop. Idag hade vi stort hopp om att få se fler delfiner. Vid ön Egina skulle det finnas gott om både säl och delfiner. Ett par badstopp på vägen var nödvändigt.

Till slut var vi framme och när vi kom in i hamnen var det ganska trångt men vi fick plats bredvid några båtar med norsk besättning. Egina stad hade en atmosfär av det gamla Grekland. Fiskebåtar som puttrade ut för att senare komma tillbaka med nyfångad fisk. Vi gick en runda och eftermiddagen fick bjuda på ett dopp på en av öns badstränder. Elin och jag hann också med en shoppingtur innan skepparen slöt till. Vi åt middag och tog sedan en promenad längs kajen.

Vi kröp tidigt till kojs eftersom vi skulle ge oss av tidigt morgonen därpå.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-