Mot Poros igen...

Vi sov gott även om vi hörde och kände flygbåtarna som kom och gick. Vi hade ju lite sömn att ta igen. Att man kan bli så störd över lite kluckande och ryckande i tamparna. Beslutet för dagen är att efter frukost dra oss mot Poros. Dagen började som vanligt med vindstilla men efterhand så fick vi en kanonsegling. Oceanisen är en god seglare så vi höll oss väl framme i en spontan kappsegling mot Poros med två andra båtar. Lite större till och med. Lite fram och tillbaka med vi stod som segrare när vi tog ner seglen utanför Poros. Man kan ju undra ifall det bara var vi som kappseglade…..
Skit samma, vi vann.
Vi passerade Mike och la oss i Russian bay. Lite passande för dagen då det låg en rysk motorbåt som enda granne i viken. Dom spelade ryska schlager och drack champagne. Det hördes knallar vid åtminstone två tillfällen. Festligt….
Efter några timmar i den gassade solen begav vi oss in mot Poros och Mike. Det var dags att runda av årets seglingar med lite god mat hos Mike på Oasis Taverna. Lite sorgligt farväl men vi ses ju snart igen.
Trötta som överfulla ålderdomshem stapplade vi till båten för att se U18-matchen i handboll mot Frankrike på paddan.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-