Hvar e vi?

Även idag vaknade Annette och jag först. Det blåste rejält och regnskurarna avlöste varandra men beslut togs ändå att vi även idag skulle ta en runda på ön.
Laddade med internetpuck och Runkeeper på mobilen gav vi oss iväg. Passerade ett antal trevliga restauranger och hittade sen en stig sim vi följde. Efter några kilometer tog dock denna stig plötsligt slut. Bara sädär…..
Normala människor hade nog fattat läget och bara vänt och utan problem kommit hem igen. Men inte vi. Vi beslutade oss för att fortsätta. Det skulle nog komma en ny stig som vi kunde följa…
Men det gjorde det ju inte såklart. Istället följde vi kusten och hoppade från sten till sten för att sakta ta oss till Marinan, trodde vi. Efter en stund insåg vi att vi inte kunde ta oss fram så här så vi gick rakt upp för berget och på så sätt kunna hitta vår gamla stig igen. Inget lätt projekt dock. Drygt 1 meter hög sly som skulle trampas ner för att ta oss fram. Det tog tre timmar att vandra dom 7 km. Helt sjukt…..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-