L-viken.....

Vi tog en promenad i den tidiga morgonvärmen till Trogir. Planen var att käka frukost och därefter ta en taxi till Kaufland för att bunkra mat. Vi hade beställt VIP så vi skulle få båten senast kl 13. Det märks väldigt tydligt att det är högsäsong och lördag. Det är massor med båtfolk i rörelse. En del åker hemåt och en del laddar för äventyr i den kroatiska övärlden.
När vi väl trodde och hoppades på att allt var handlat återvände vi till marinan och nu skulle vi ju snart få båten. Har samma goa känsla i kroppen varje gång man går ombord och har en eller flera veckor framför sig.
Vi tuffade för maskin i den svaga motvinden och beslutade oss att övernatta i L-viken, eller Borovica som den heter.
Magisk kväll med underbar stjärnhimmel och nymåne…..

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-