Personlig utmaning....

Efter 13 år och cirka 50 veckors seglingar i medelhavet med alldeles för stor packning har jag sakta med säkert antagit en utmaning med mig själv inför årets sommarsegling.
Målet är att inte några timmar innan taxin, tåget eller vi tar bilen till Kastrup oplanerat börja packa och därefter inse att jag har haft halva packningen oanvänd när jag kommer hem igen. När vi reste med SAS hade vi 23 kg fritt bagage vilket alltid uppnåddes med råge. Utmaningarna frestade på när vi var tvungna att resa med andra bolag som Norwegian, Austrian, Aegean, Pegasus etc som ”bara” har 20 kg bagage.
Nu kommer alltså nästa utmaning. Jag skall ha för lite prylar med mig. Tar kläderna ”slut” så får jag väl köpa nya eller lämna in på tvättinrättning men det är slut på allt kånkande och stressande framför disken om inte bara jag själv har övervikt utan även min väska.
Detta har inneburit att jag smakat på detta under någon vecka och plockat fram för att sen stoppa tillbaka tröjor, shorts, sladdar mm. Vi har dessutom köpt lite mindre väskor bara för att spä på utmaningen.

Nu ser det ganska bra ut:
5 st t-shirts, 3 par shorts, 2 par badbyxor, träningsskor med träningsshorts och tröja, 1 st Piratens Besk, 1 st Garmin AIS, ett gäng kalsonger och laddare till paddor, telefoner och datorer.

Skall bli spännande och se om det håller i sig då det är 48 timmar till avfärd…….

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-