Veli - Iz....

Idag skulle det inte bli segling heller. Helt spegelblankt och förblev så hela dagen. Vi kastade loss från Murter och fortsatte norrut. En plan som tidigt kom i spel var att gå till ön Iz. Där hade Lasse och Kerstin Alerås just lagt sin båt på land för vintern. Enligt dom så var det en mysig liten hamn med flera Konobas öppna. Det blev ett antal stopp på vägen för fika, lunch och bad innan vi kom fram knappt 30 NM senare. Härligt att träffa Lasse och Kerstin igen. Underbara människor som nu längtade hem till barn och barnbarn. Lasse är präst och hade en plan på hur vi kunde få förlovningsparet även vigda på samma resa. Men dom fegade ur.
Vi gick på Tripadvisorråd igen som satte Konoba Lanterna på plats 1. Mycket bra service och god mat.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-