A fishy night...

Det var en het natt. Kändes som drygt 25 grader vid midnatt.

Vi hade ingen landström så fläktarna fick vila så länge det gick. Jag la mig i hängmattan på fördäck och somnade gott. Vaknade dock efter 10 minuter då det kom ett gäng fritidsfiskare som skrek på varandra. 1 meter ifrån hängmattan. Eftersom vi varit i Poros många gånger och använt öronproppar vid 4 snåret när discot vid sidan om Mikes inte vill ge upp, så var necessären laddad med ett 10-pack Bilsom. In med dom och sen kunde jag sova en stund till. Då kom nästa skräll. Trålaren som gick ut på kvällen kom tillbaka kl 5. Även en systerbåt kom nu in och la sig utanpå. Nu skulle dom rensa nät. 5 meter ifrån min hängmatta. Deras motorer gick på tomgång och alla skrek ombord istället för att snacka. The greek way. Det luktade diesel och fiskräns på mer än hälsosam nivå så jag kröp ner i kojen istället. Precis om det skulle hjälpa. Det blev en snabb avgång för frukost utanför hamnen. Dock han vi byta ett halv paket cigaretter mot två torkade sjöhästar. Inte illa....

Efter frukost seglade vi mot en badvik på fastlandet. Annette bjöd på svenska sillmackor, öl och OP Andersson. Satt som en smäck.

Efter en dag med härlig segling och hamnade vi i Limnio utanpå Maja.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-