Cold Water Bay....

Alla sov som små grisar i husen när jag tog mig ner till basen. Jag hade ju en AIS och en Fusion stereo som skulle monteras innan avfärd enligt plan. Vid 8 en lördag trodde jag basen var igång men det var helt dött. Ingen kom förrän strax innan 9 och dom verkade inte ha någon stress över att båtar skulle städas och gäster skulle checkas in/ut. Levererade mina prylar och anslöt mig med gänget i Göcek som var där och käkade frukost.
Det var även läge att bunkra upp med mat och dricka för veckan. Lite spännande var att all mat och dricka kom på avvägar då butiken skickade varorna till fel marina. Dock löste det sig då vi skickade vår spårhund Elias som snabbt och effektivt kunde hitta allt och återföra dom till My Elfri som nu var klar för avfärd. Allt monterat men dock inte helt konfigurerat. Vi kan se andra på AIS men inte sända.
Nåja det kan ha sina fördelar…..
Alla var ganska uppspelta när vi stävade ur marinan och satte kurs mot Cold Water Bay som var dagens mål. Det blev en hel del härlig segling till vinden mojnade sakta men säkert. Det blev en timmes motorgång innan vi droppade ankaret i viken. Dessvärre hade vår fjärrkontroll till ankarspelet i cockpit slutat att fungera. Som tur var kunde vi sköta ankaret ändå på det gamla vanliga sättet. Skönt var det att dom höga bergen gav en svalkande skugga i viken. Vi hade redan fått mycket sol. En god middag uppe på restaurangen i backen. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-