Lindansaren...

Trötta efter en dag till sjöss, bad och god mat, fried calamaris och vansinnigt god grillad sea-bass, gick vi till kojs. Vaknade efter någon timme av att det var otroligt varmt i hytten. Tog en flaska vatten och la mig i nätet. Stjärnklart med fullmåne. Allt var helt stilla och det var gripande att sitta mitt i allt detta. Med en flaska vatten. Gick så småningom tillbaka till kojen och slocknade igen. Plötsligt bankade det i botten på båten. Dom som kan det här med båtliv vet att man går från koma till klarvaken på mindre än en sekund vid sådana ljud. Så även jag. Inser då att Annettes säng tom och kikar på klockan. Hon är halv 10 och det är Annette som simmar runt båten och knackar i skrovet för att väcka mig. Hon var ganska rastlös just nu.
Simmare rundor och gick på lina på mooringlinan.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-