Hydra...

Efter frukost la vi ut och stävade mot Hydra. 0 vind så det Penta. Kom tidigt och kunde lägga till vid kajen längst in vid restaurangerna. Bra trodde vi just då.

Det blev till att slappa på däck medan andra i besättningen tog Hydra till sig. Underbar att gå i dom svala gränderna och bara insupa känslan av stillhet och kultur.

Middag blev det på en restaurang som vi besökt för flera år sedan. Alla nöjda och mätta gick vi till ett kafé i hamnen. 3 meter från båten. Glass, kaffe, vatten och gonatt.

Natten blev lite av en överraskning. Man utlovade 3 m/s och när det drog och slet i förtöjningarna vi 1-tiden fick kapten ge sig upp på däck. Dyningar drog in i hamnahollet och vinden låg på 8-10 m/s. Inte kul att ligga på den kajen då. Vi skulle lagt oss på norrkajen istället....

Efter ett par koll på däck under natten blev det då morgon. Åsnorna stå som vanlig på parad och vågorna trycker på. Läget blev inte bättre av att en lokal fiskare la sin båt vid sidan av vår. Det blev fiskmarknad vid vår båt. Dessutom en dåligt förtöjd fiskmarknad som låg och slog mot My Elfri. Hydraborna var dockglad att kunna handla färsk fisk eller som grekerna säger "FRESS FISS"

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-