XL-Sailing...

Det kändes som om jag precis kommit hem från Kroatien då det var dags att packa seglarshorts, solskydd, laddkablar och annat som jag förknippar med segling. Denna ett event där vi sticker iväg med kunder, leverantörer och kollegor till Kroatien. Vi har gjort det förr och denna typ av event är ett oslagbart sätt att träffas utanför kontorens väggar. Leverantörerna har gott om tid att snacka om sina produkter och vi har tid att fördjupa relationerna med kunderna när det gäller logistik och andra viktiga frågor för bygget. Det är två gäng som skall konferera med crewbyte på tisdagen.
Det blev ett mycket lyckat event med massor med bra diskussioner och informativa kund/leverantörsmöten. Och dessutom hade vi fantastiskt roligt tillsammans.
Grupp 1:
Seget – Primosten – Stari Grad – Bobovice – Seget
Grupp 2:
Seget – Milna – Hvar – Stari Grad - Seget

Tack alla inblandade..
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-