Idag kommer Elin hit.....

Vi slappade hela eftermiddagen och när det mörknat åt en fantastisk middag ombord. Annettes berömda Carbonara. Vi satt sen i flera timmar i våra brassestolar, kollade stjärnhimmelen och smuttade på det sista av taxfree-vinet. Mysigt att ligga på svaj om man är hyggligt säker på vädret.

God natt....

Annette upp först som vanligt och manar till en simtur till stranden. Med lite övertalning så hängde jag på. Strandbrynet glittrade av vad vi misstänker är pärlemorkross som spolas iland. Har aldrig sett något liknande. Stranden var mycket riktigt kanon, men om det är en av Europas bästa får stå för ö-boksförfattaren.

Väl tillbaka i båten blev det frukost. Simturen blev 2 x 220 meter enligt GPS-en. :-)

Fick meddelande om att Elin, Anderssons och Wahlfridsons satt på planet och skulle landa 12.30. Elin skall ta inrikesflyget därefter direkt till Skiathos så vi får snart ge oss av till Skiathos town för att försöka få en plats i marinan. Man rejält efter våra töser nu.

Annette passade på att öppna tvättstugan och kaptenen kollade så tvätten torkar enligt plan...

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-