Back to base....

Idag är sista dagen med gänget. Vi satte segel efter ett tag med Elin vid spakarna. Dessvärre blev det inte så mycket övningskörning som vi hade hoppats. Mer båtar i vikarna och hamnarna än väntat under veckan.
Vi tvärade Fethyebukten och la oss i en härlig vik med bojar för lunch. En hel del bad för detta var sista chansen för ungdomarna. Vi hade lovat Cenk att komma i hamn vid 16 då vi hade problem med toaletter och ett ankarspel som vi ville ha fixad idag. Imorgon ville vi gå tidigt….
En elegant avloppstömning och fylla tankarna med diesel och sedan in på centercourten. Elin ville verkligen försöka lägga till men dryga pappa ville inte utsätta henne för det. För mycket publik på arenan. VARFÖR????
Man lär sig ju genom att göra.
Vi tog ångbåten in till Göcek och hade en sista-natten-med-gänget-middag. Inte lika speedat utan mer lite avslaget. Något tog plötsligt slut. Men då börjar ju något annat, får man väl tänka.
På grund av en miss av kyparen fick vi inte vår mat på minst en timme och det funkar ju inte på oss skåningar. Tillsammans övertalade vi varandra att inte få totalt spel. Man skall inte låta en skåning bli hungrig….
Gänget som skulle hem blev hämtade med taxi 5:45 så det gällde inte att vara uppe för länge. Förresten var det inget problem med detta gäng.
Dom har sovit överallt och närsomhelst och hur mycket som helst. Att ungdomen kan vara så trötta…
Funderar av flera skäl att skaffa en hjärtstartare på My Elfri…

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-