Mot "stranden" igen...

Vi hade fått löfte från marinan att vi kunde ligga kvar till kl 14 så då kastade vi loss och planen för dagen var att runda Fethiyehalvön och ta oss till stranden alla talar om. Ölüdeniz...
Hygglig vind med stora slag.
När vi kom till udden på bukten så tog vinden helt slut och med stranden i sikte blev det motor. På vägen passerade vi Karacaören och vi gick in och rekade. Vi behövde en hamn/vik med en brygga för kvällen. Det hittade vi inte men väl vattenpåfyllning. Blondie behövde vatten så dom tankade medan vi länsade mot stranden. Dock blev vi lite modfällda när vi upptäckte att stranden låg i skugga. Molnen mellan berget och stranden låg precis som förra veckan. Då kunde kvitta så vi slog om rodret och la oss i viken bakom Gemiler. Det blev vårt lunchstopp. Där blev vi erbjudna grönsaker från båtburna handlare…

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-