Inte nu igen.....

Det var en minst sagt turbulent vecka i mitt liv som gjorde att packandet av väskor inför höstens resa till Kroatien inte påbörjades förrän sent på fredagen. Anade att det skulle glömmas en hel del saker då vi skall vara nere tre veckor denna gång. Men då får vi väl handla det vi saknar när vi väl saknar det.
Första veckan med våra vänner, Nettan, Tomas, Yvonne och Andreas. Skall bli kul att ta med dom till vårt paradis i en vecka och därefter seglar Annette och jag själv. Till slut var det packat och det var dags att knyta sig. Som vanligt sover man inte vettigt om man skall gå upp kl 02:00. Så ej heller denna natt. Samtidigt som klockan ringde så plingade det till i mobilen att Öresundsbron var stäng. Så lägligt då. Nu poppade minnen upp från vår senaste resa då vi kom för sent till incheckningen och inte kom med planet. Inte nu igen….
Dock öppnade bron 10 minuter innan vi kom till brofästet så det löste sig och vi kunde checka in i tid.
Kl 5 öppnade loungen så det blev lite frukost innan det var dags att gå ombord….

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-