Idag kom brudparet....

Lämnade Orei i hopp om att få segla en slör eller läns söderut. Tyvärr så hade vi inte vinden med oss ej heller idag så det blev motorgång. Planen var att vi skulle bada i en vik "runt hörnet". En härlig vik där tydligen Club Med har ett hotell. Det visade sig vara en riktig pärla. Mycket vattenaktiviteter. Katamaransegling och vattenskidåkning.

Därefter det dags att tuffa in mot Edipso för att mönsta på två nya besättningsmedlemmar. Edipso, en skethamn i mina ögon och näsa. Vi hamnade granne mer tre stora fiskebåtar med allt vad det nu innebär. Tror Maja låg lite bättre på ytterpiren. Camilla och Jörgen dök upp efter en taxiresa från Aten. Dom gifte sig i lördags och bröllopsyran hade inte lagt sig rikgtig än. Många trevliga historier om vad som hände på feste var kul att ta del av. Lite ledsamt att vi inte var där men å andra sidan har vi brudparet hos oss nu.

Elin och Emelie överraskade med en egentillverkad bröllopstårta paret till ära.

Middag på ett flott hotell med fantastiskt god mat....

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-