Football? Of cooooourse..... Not....

Jodå vi kom till Ekincik men det var lite för mycket böljor för en del. Märkligt att det ofta är dyningar där men dåligt med vind i dessa vatten. Åtminstone dom få gånger vi seglat här.
Det blev som vanligt många garv och halvsanna historier som drogs ombord. Hamnavgift på 150 Lira eller ca 450 svenska är ok då marinan är mycket välskött och all basservice finns. Vatten, el och en liten butik. Middag skulle intas på den trevliga restaurangen i backen. Ja, nu finns det ju ingen annan här men den ligger backen. I värmen kändes dom fåtal hundra meterna som en smärre bergsbestigning. Vi hade ringt marinan och restaurangen dagen innan för att försäkra oss så vi skulle kunna se EM-finalen. Vi hade en timmer på oss att äta innan det var dags. Mycket bra mat till betydligt bättre pengar än i Göcekviken där vi vanligen plaskat runt när vi bara är nere en vecka. Problemet började inte förrän 5 minuter innan sändningen. Då börjar man försöka få bild. Tiden gick och dom verkade inte ha det minsta koll på vad dom gjorde. Plötsligt ser vi att vi är på gång. Portugals nationalsång spelades och vi kunde andas ut. Trodde vi. Just då kommer en annan kypare och klyddar med tv´n och därefter såg vi inte mer av den fotbollen. Mest besvikna var nog paren som satt vid bordet bredvid. Det ena paret var portugiser och det andra var fransmän. Lite speciellt upplägg..
Det var bara för oss att dra ner till båten igen med en vinflaska vi fick som kompensation.
Lite eftersnack ombord innan kojen kallade.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-