Gypsy Village.....

Vaknade av att solen lyste in i fönstret och det blev genast varmt i hytten. Låg ändå kvar och drog mig. Det är ju måndag och vi har ju semester. Skönt.
Frukost i den underbara viken som förutom oss hade två segelbåtar som nattgäster. Vi tog beslut att även klippa nästa turistfälla medan vi ändå håller på. Den flytande muslimska fiskebyn som låg så lång man kunde komma i Phang Nga Bay. På grund av att det var löjligt grunt rumt om oss fick vi gå söderut och sen svänga norrut efter ett par NM. Inte heller hör var det säkert men det var högvatten och båten sticker inte så djupt så vi tog en genväg som funkade. Väl framme visade sig att vi var först på plats. Kastade ankaret och båten snurrade på en femöring. Jättestark ström drog båten norrut men vi satt bra i dyn så vi tog dingen in. Snacka om ett märkligt ställe. Det visar sig att det ”bussas” hit turister i longtailbåtar på löpande band. Inget vi märkte till en början. Vi satte oss i första bästa restaurang som troligen kunde ta 500 gäster per sittning. Beställde två öl och lite mat. Tyvärr fick vi ingen öl då byn var muslimsk men det fick duga med cola.
När vi fått in maten började spektaklet. Det stämde. Det vräktes in folk. Mest japaner men även indianer!!  Man kom fram och ville fotograferas tillsamman med Annette med sitt ljusa hår och gröna ögon. Inte fan var det någon som ville ta foto av mig märkligt nog. Man tog på Annette för att kolla så hon fanns i verkligheten.
Men… Har ni inte sett en viting från Ystad i hela ert liv?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-