XL-Bygg Palms....

Igår hade vi vår anrika golftävling på Beddinge Golfklubb, Hans Anders National. Nästan 100 spelsugna kunder, leverantörer och medarbetare njöt av underbart sensommarväder på en av sydkustens absolut bästa golfbanor. Helt magiskt men nu är det nya äventyr som väntar.
Idag skall vi ha fotbollsfest på vår anläggning i Ystad. 170 personer är anmälda för att kolla in Sverige – Irland på storbild. Pølsemannen serverar passande fotbollskäk och vi har varit i Danmark för att inhandla riktig öl. Mycket jobb är det innan allt är på plats men dessvärre kan jag inte stanna kvar utan måste slänga mig på ett plan till Stockholm ikväll. För imorgon åker Jonas, min skepparkollega och jag tillsammans med XL-Bygg Palms i Tyresö till Kroatien för en spännande kundaktivitet. Vi skall nämligen segla från Dubrovnik till Split.
Både Jonas och jag hade haft några tuffa veckor och att komma iväg nu kändes helt rätt. Efter många seglingar i medelhavet så vet vi båda två att det inte finns bättre avkoppling än några dagar på en segelbåt med goa mäniskor ombord.
Vi checkade in på nya Clarion Hotell på Arlanda då vi skall träffa gänget från Palms och även bo över i natt.
Där satt gänget i lobbybaren. Ett glatt, förväntansfullt gäng med Jocke och Fredrik från XL-Bygg Palms i spetsen. Som vanligt med byggfolk så tar det inte många minuter förrän stämningen är på topp och man fick en go känsla av att ”detta kommer bli några skitkul dagar”.
Många var hungriga så vi bestämde oss för att ta en bit mat i hotellets restaurang. Därefter var många sugna på att testa hotellsängen men dock inte alla. Det blev nog en paus i baren för några… .

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-