Mot Serifos....

Vare sig men vill eller ej är det bara att inse att man måste dra sig tillbaka mot Lavrio. En vecka är trots allt bara 7 dagar. Även i seglingssammanhang. Det skulle blåsa 5-6 m/sek och vi skulle få en go halvvind till Serifos så detta belv vårt mål för dagen. Lång etapp på 45 NM. Dock visade det sig blåsa betydligt mer. Runt 10 så det blev en bra segling. Det var nog så att en del tyckte det var roligare än andra. En del sjö gjorde att fiskarna fick ett extra skrovmål från besättningen. Det bästa med denna segling var att vi höll jämn fart med Maja. Kan inofficiellt meddela att vi till och med drog ifrån Maja. Detta kommer behandlas som på gamla sovjettiden att detta inte har hänt men vi som var med var med.

Vi hade lite tur när vi anlände till Serifos att vi kom strax före en stor regatta så vi kunde välja bra platser. Efter det att vi staplat dingar som låg lite fel.....

Mycket blåst hela kvällen och natten men underbart "högt till tak."

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-