Food-festival....

Återigen sovit oförskämt gott. Svalt och härligt i hytten även utan fläkten. Klart ovanligt….
Efter ett snack med våra franska vänner i båten vid sidan av oss fick vi besked om att kanalen är stäng idag, tisdag och att det dessutom skulle bli dåligt väder idag. Inget våra väderappar sa något om. Men vi tog ändå beslut om att ligga kvar i Kofofos och sticka till kanalen tidigt imorgon istället. Härligt att bara skrota och kolla in den lilla byn. Blev ett strandbesök på förmiddagen och en power-walk på eftermiddagen. Mycket riktigt kom det så lite oväder. Blåst och även regn överraskade oss så det fick bli en timmes tupplur i båten. Lite ovanligt att höra regndroppar här nere. Tror aldrig vi varit med om detta i juli.
En sen middag där vi hade lite otur när vi valde. Det blev en förrätt och tre huvudrätter. Varav en av huvudrätterna var för två personer. Kyparen flinade åt vårt misstag men rättade inte till oss utan bara kallade beställningen för food-festival....
Sakta men säkert insåg vi vårt misstag. Mastigt även för två skåningar…

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-