Powerwalk i solen....

Dagen efter var Annette såklart ganska spak och funderade på vad som gått snett. Hon hade lite olika teorier men det kändes som om det kvittade. Det blev till att ta det lugnt. Fukostbuffén gick ihop för hotellet när det gällde Annettes intag idag.
Efter en stund vid poolen fick jag för mig att ta en powerwalk i området. Det var riktigt varmt så det blev till att ladda med ett par flaskor vatten. Det blev en runda in och runt i Karon för att sen ta en vända till Kata Beach. Nöjd men svimmfärdig kom jag åter till hotellet. Det blev 6,5 km och det var jag riktigt nöjd med. 
Några paraplydrinkar som belöning medan Annette drack vatten. Ja jag vet. Det borde också jag göra.
Kvällen gick åt till att hämta Annettes kopierade byxor hos skräddaren och få i Annette lite mat. Inte helt enkelt...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-