Orei igen....

Det blev lite strul när vi skulle lägga ankaret i Orei. En tysk stod på kajen och dissade vår ankarplacering. Jag hade för en sekund glömt min insikt om att inte bry mig om vad folk på kajen säger och tipsar om. Framför allt inte om det är en tysk besserwisser. Innebar att vi la om ankaret och det hamnade sämre än vad jag ville. Det skulle visa sig att jag hade rätt. väldigt rätt....

Kvällen bjöd på den sämsta maten och vinet i Grekland hittills.

Det blev efter tankning av vatten och proviantering dags att lämna Orei för denna gång.

Naturligtvis satt ankaret fast i ett stort permanent ankare. Allt var den förbannade tyskens fel.

Jonas och Annette löste dock problemet elegant...

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-