Frukost med Timbuktu....

Klockan ringde nästan som om det var jobb på gång. Men ändå inte… Vi hade faktiskt lite sovmorgon om vi jämför med tidigare resor då planet gick kl 6 från Köpenhamn och idag kl 8:30, känns lite mer humant.
Elin och Elias hade godheten att köra oss till Kastrup eller rättare sagt så körde jag och ungdomarna sov i baksätet. Motivationen att stiga upp för dom var att dom kunde åka till Metro i Köpenhamn. Ett stort varuhus avsett för företag som öppnar kl 6 även på lördagar. Vet inte riktigt vad som var grejen. Att dom skulle köpa tvättmedel i storpack eller var det kanske några danska öl eller Breezer som hägrade vill jag inte veta….
Allt flöt på som tusan på Kastrup. Som nybliven Silvermedlem på SAS fick man incheck bland dom coola på Businessdisken, Fast-track i säkerhetskontrollen och dessutom tillträde till det heligaste, SAS Business lounge.
Anledningen att jag blivit silverräv på SAS är att SAS har ändrat sina kriterier för att kvalificera sig till dessa förmåner. Bara att åka några gånger till Stockholm sen är du med i matchen. J. Så gör nog alla flygbolag i kris för att gulla även med oss vanliga resenärer.
Hur som helst blev det en god frukost i loungen där även Timbuktu åt lite flingor nästan tillsammans med oss.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-