Karon Beach....

Kan det bli fuktigare än 100 %? Det kändes så i natt. Helst stilla och båten dryper av fukt. Lite skumt och obehagligt. Nu har vi dock fått rutin på att hämta kalla öl, läsk eller vinflaskor att lägga på magen, under fötterna eller bakom nacken för att kunna sova. Ser lite märkligt ut när det tillslut är morgon med flaskor både i och utanför sängen. Men det funkar…..
Det blåste faktiskt lite idag och vi funderade på att använda denna svaga halvvind och gå upp mot Karon eller Patong. Ankra i någon av vikarna och kolla läget där. Annette skull även ha tag på en skräddare för att beställa lite kläder som vi kunde hämta i helgen. Sagt och gjort så satte vi segel och vinden avtog då direkt och blev stadigt på 2 m/sek. Kul…..
Tillslut stod vi inte ut längre så vi slet ner trasorna och gick för maskin resten av vägen. Plötsligt dök Central Waterfront Suites upp i horisonten. Det hotell vi bodde på för exakt 15 år sedan. Skall faktiskt bli kul att se hur allt förändrats. Väl framme var det helt vindstilla och det enda som hördes var när dyningarna slog mot stranden. Vi droppade ankaret och åkte in till stranden med dingen. Vi har utvecklats en del. En snygg landstigning och tur var väl det för alla på stranden hade noga koll på vad vi gjorde.
Vi sprang dessutom rakt in i Håkans Bar. Han hade flyttat in precis där Central Waterfront ligger.  Förmodligen ett måste för alla semesterfirande svenskar som gillar tv-såpor.Efter besök på vårt kommande hotell, lunch och skräddarbesök begav vi oss åter iväg mot Chalong. Tuffade långsamt och njöt i solen. Lite dis eller så var det brandröken från Indonesien men solen bröt gott igenom. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-