Welcome home to Poros...

Vi hade beslutat oss för att gå vid 8.
Tanken var att vi skulle lägga oss i en vik på södra Egina för frukost och sedan segla ner och lägga oss i ryska-viken och bada på eftermiddagen. Maja släppte sina förtöjningar först och fick elegant upp ankaret. Men My Elfri satt ju för femtioelfte gången fast i en kätting. Men på grund av vår rutin att sno in oss i andras kättingar så är detta sällan ett problem längre. Annette fiskade lite med ankarkroken och vips är vi loss. Vi pep in i Perdika på södravästra Egina för att reka för kommande besök. En liten mysig hamn som vi besökt för flera år sedan vid Owners Cup men glömt av hur den såg ut av någon mystisk anledning.
Det blev ingen badvik utan vi slörade sakta ner mot Poros istället. Ryska-viken är alltid trevlig att ligga i. Mycket att kolla på. Ankartekniker etc. Efter några timmars badande och en inofficiell tävling i kändishoppet så drog vi oss in mot Mikes kaj. Gött att träffa gänget i restaurangen igen. Alltid lika på hugget och serviceminded. Det blev sedan lite slappande på båtarana innan det blev en kanonmiddag hos Mike på Oasis. Alltid bra mat… 
Elin och Elias hade fått in sina sommarlöner på sina konton så efter maten blev det lite shopping för dom...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-