Kapi Creek....

En härlig morgon. Låter som en klyscha men det är oftast magiska morgnar som möter oss. Ett dopp i den 25 gradiga vattnet och sen tuffade vi iväg till en annan vik i närheten, Gemiler för frukost. Härligt att se dessa kreativa turkar som kommer i småbåtar och erbjuder sina tjänster. Man kan köpa bröd, frukt, fisk, pannkakor, vin mm. Vi fick även möjlighet att kunna bli av med våra sopor…
Efter frukost gled vi bort till Karacaören bara för att kolla. Vi ville nu tillbaka till den västra delen av Fethyiebukten igen. Vid lunchtid kom vinden igen och återigen en go halvvind i frisk vind. Vi borde nog reva storen men det får vi nog öva på i lättare vindar än det här.
Vi gick åter genom ”sundet” och sen babord och in i Capi Creek som vi hade spanat in tidigare. Vi la till på baksidan av långa bryggan.
Tror bara att katamaraner kan ligga där då det kändes ganska grunt.  

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-