Mot Buzburun..

Efter Captain Nemo gick vi vidare till Bozuk Buku för frukost. Lite bad i kristallklart vatten innan vi drog mot dagens mål som är Buzburun. Vindarna gav oss om vanligt en kryss så första benet gick ända ut till grekiska gränsen där två patrullbåtar forsade förbi. Väl i hamn blev det en ”like a glove tilläggning” med ankare och sidvind på 7-8 m/sek. Tom kaptenen blev lite impad av sig själv och sin besättning. Middag på Osmans Place. Dagen efter blev det en go promenad i omgivningar. Därefter skulle det bli rakning av både haka och skalle. På en handskriven lapp i fönstret stod det ”The best barber in Turkey” så valet var enkelt. Det blev lite språkförbistring så istället för 3 mm på skulten blev det 0 mm.
Nu har jag en egen måne…

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-