Sorgliga nyheter.....

Plötsligt plingade mobilen till. Det var en push-nyhet från Aftonbladet. ”Explosioner och skottlossning på Istanbuls flygplats” stod det. Tankarna flög iväg.
Sitter nämligen med paddan i knät och funderar på rutter till vår kommande tur till Turkiet. Om ganska precis en vecka drar vi ner med vänner till Göcek för en veckas segling tillsammans och sedan nästan två veckors segling med Annett och mig ombord. Vi har verkligen längtat och sett fram emot detta. Vi satte på CCN på TV´n. Sakta men säkert började man förstå innebörden av vad som hänt. Antal dödsoffer och skadade steg ständig och oron för vad som händer runt oss ökade i samma takt. Vid kl 1 var det dags att gå till kojs. Mycket funderande om hur vi skall agera gjorde det svårt att somna. Det var inte bara oro utan även ilska över vad människor gör mot varandra. Hur kan man med berått mod gå in bland folk och utlösa en bomb och döda oskyldiga människor? Ilska också för att man luras att bli rädd och lamslagen och inte våga röra sig som man vill. Innan jag somnade så stod det klart. Idioterna skall inte få skrämma oss och lyckas att få oss att avboka och inte göra det som man bäst trivs med och som gör att man mår bra och kan samla kraft.
ALDRIG.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-