Mot Kalkan....

Morgonen skulle innefatta marknadsbesök. Dock inte för mig. Tog på mig dojjorna och tog en powerwalk på drygt 10 km. Dock behövde man inte hålla så högt tempo för att komma i svettning då det var över 30 grader på morgonen.
Därefter egentid och frukost på hotellet.
När alla marknadsbesökarna väl kommit tillbaka kastade vi loss och styrde mot Kalkan.
En bra bit mot sydost och vinden var inte till någon större hjälp. Antingen fel håll eller för svag.
Men till slut kom vi fram till Kalkan och fick den garanterade sista platsen i hamnen. Blev lite smått uppläxad av hamnkaptenen. Hur vi kunde tro att vi skulle få plats om man kommer in så sent i Kalkan och dessutom med en katamaran. Han virrade sakta på huvudet och log. Jag kunde bara göra detsamma.
Fick lite bra råd dock av hamnkaptenen som visade oss en hygglig restaurang en bit bort från marinan. Där sparade vi nog några lira…

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-