Mot Vis...

Piggast på morgonen var ju inte oväntat, Björn. Detta energiknippe full av jävelskap. Så det tog inte så lång tid innan alla var på benen. Diskret är inte hans mellannamn precis. Vi gick en sväng för att känna av byn, Milna. Mysigt ställe.
Vi kasade loss efter frukost och styrde mot Vis. Jag har inte varit på Vis på flera år så det skall bli kul att komma dit. En bra segling och en liten show på kajen när vi skulle lägga till. Björn hade inte riktigt koll på tampen vilket roade restauranggästerna på kajen. Underbart att bjuda på sig själv även om man riskerar ett ofrivilligt bad i hamnen. 
Lite drönarflygning i det fina vädret där räckvidden testades ända bort till Vis stad. Middag på fiskrestaurangen Pojoda. Fantastisk mat men även en bra service att sälja ishinkar mitt i natten. Vad är förresten marknadspriset på en ishink nuförtiden?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-