Miami Beach och Miami Boat Show....

Det blev en lång promenad längs Miami Beach. Underbart väder med sol från klarblå himmel och en bris från havet. Sådär svenskt lagom, fast här.
Vi köpte lite frukost på vägen och sjönk ner i varsin solstol på stranden och bara njöt. Det blev några fina timmar i solen på stranden och poolen innan vi skulle besöka Miami Boat Show. Navigare Yachting skulle finnas på plats och dom ville vi ju säga hej till.
Vi tog en Uber dit för vi misstänkte att det kunde vara strul med både trafik och parkering. Vi hade rätt. Sicken soppa. Allt verkade byggas om i området.
Vi hade missat lunchen så vi letade upp ”restaurangen”. Varsin enkel hamburgare i en pappask och två öl gick på 700 kr. Det gällde att försöka njuta av varje tugga. Trevligt möte på Navigare med bla Jesper, en av Navigare Yachtings grundare. Kul också att kolla in alldeles för dyra båtar.
Idag skulle familjen Hagenkötter anlända till Miami så planen var att vi skulle äta middag tillsammans. Sagt och gjort hämtade vi upp dom vid deras hotell. Efter att ha trasslat oss igenom rusningstrafiken med många köer hamnade vi på Outback Steakhouse. Ett hyggligt säkert kort. Prisvärt och bra mat.
Under middagen börjar plötsligt alls telefoner på restaurangen pipa med en signal som vi inte kände igen. Det blev knäpptyst i lokalen och alla läste på sina mobiler. ”Ett barn var kidnappat i området.”
Ett olustigt uppvaknande om vilken värld vi lever i.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-