Anegada....

Vi gled in till Anegada genom den utmärkta leden. Det var rev på båda sidor så det var bäst att hålla sig innanför prickarna. Vi är ju vana med djupt vatten i medelhavet men här gäller det att ha koll.
Vi kom ganska tidigt så vi fick en boj ganska nära stranden. Ibland är det bra och ibland är det värdelöst att ligga nära land. Bra kan det vara rent logistiskt med nära till strand och restauranger men sämre med tanke på mygg som blir fler ju närmre land man kommer. Det kan också vara skönt att ligga längre ut om det är nattklubbar som gasar på till 5 på morgonen om man nu hade tänkt sig sova.
Men måttligt med mygg och tyst och skönt så vi låg bra där.
VI tog dingen till den fina stranden några hundra meter bort och bara njöt av en milsvid, folktom strand. Och detta turkosa vatten. Magiskt.
Det blev middag ombord i den varma brisen innan kojen kallade.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-