Lite mer norrut...

Idag var det lika stilla som vanligt. Det blev en timmes promenad för att kolla in ön. Lugnt och stilla som sig bör nu när det lider mot höst. Vi hittade dock en affär så vi kunde köpa det vi saknade. Efter ett litet öråd så kom vi till slut fram till att vi ville gå ännu lite mer norrut. Vi borde gå söderut nu men här är enormt fint så vi vill njuta ett tag till och utforska denna del av Kroatien ett tag till. Det blåste inte heller idag så det blev till att bränna diesel. Målet för dagen är ön Silba. En sträcka på 8-10 NM.
Solen doldes lite även idag av soldiset som hamnkillen i Veli Rat beskrev som bevis på att hösten är på väg.
Lunchstopp på vägen på ett helt spegelblankt hav.
Tid även för bad och drönarflyg.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-