VM-feber.....

Nu var det bara att ladda inför matchen. Alla caféer och restauranger fylldes snabbt av förväntansfulla kroater. Men även båtfolket längs kajen kände av spänningen i luften.
Bandet som spelade verkade ha flyttat in i båten. En grymt härlig stämning. Kroater kom i parad med sina trädgårdstraktorer och festade till rejält innan match. ”Once in a lifetime” som lokalbefolkningen sa stämmer ju säkert så varför inte fira ordentligt. Både före och efter matchen. Man hade ju typ redan vunnit.
Tyvärr så slutade matchen som bekant med förlust för Kroatien men det verkade inte hindra stan för att fira silvret. Riktigt bra gjort och vilken fest det blev. Bandet hade hittat ytterligare hittat ett hack på volymknapparna för nu var det drag. Tom så besättningen körde tåget till sångarens stora förtjusning. Han kunde inte dölja sitt fniss mitt i låten när vi tågade förbi.Knallskotten ekade och de Bengaliska eldarna lyste upp hela hamnen.
Nöjda med dagen drog vi oss sakta tillbaka medan staden fortsatte att parta……. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-