Tribunj....

Vi hade bokat hamnplats i Tribunj. En liten mysig stad strax norr om Vodice. Nytt ställe för oss så det såg vi fram emot. Hade även kommit i kontakt med en konoba där vi bokat bord. Han lovad också att vi skulle kunna se matchen på ett närliggande café. En lite kaxig men trevlig hamnkapten tog emot oss. En typisk hamnkapten som skrämmer slag på en nybörjare. Skriker, styr och ställer. Tills han inser att vi har hygglig koll på läget. Det är grymt mycket ström i kanalen så det gäller att ”lobba” in båten på plats. Det gick bra och vi låg nu mitt i smeten. Det gick inte att gå av på landgången utan att hamna i baren. Precis min stil J. Platsen där ett band monterade upp sina prylar för att fira guldet låg bara 25 meter från båten. Kunde möjligen vara lite väl nära.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-