Paros...

Efter öråd valde vi att gå mot Paros. Det skulle blåsa upp i veckan och det gäller att planera för hemfärden mot Lavrio. Alltför många gånger har vi fått motsvind och motsjö i många timmar mot Lavrio för att bortse från faktum att vi måste tillbaka nån gång...
Vi fick en underbar segling i 7-10 m/sek och efter lite mekande så hittade vi rätt revning för att kunna njuta ombord. Mycket sol och glada skratt förgyllde dagen. Maja of Sweden skröt om att dom sett delfiner tre gånger under dagen men vi väl upptagna med nån skröna eller så. Vi såg inte ett liv på hela vägen. Väl i land hittade besättningen en klart godkänd restaurang vid namn Dionysos. Som av en händelse så är guden Dionysos vinets gud och dessutom född på Paros enligt mytoligin..
Så det blev vin till maten.....

Gav 0.9 på Oddset.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-