Brna.....

Vi kastade loss i Vela Luka och de planer jag hade med att vi skulle gå till Lastovo grusades av gårdagskvällens mattesnille. Han var dock betydligt bättre på att göra reklam för sin ö, Korcula än att räkna. Han övertygade 80% av besättningen att vi skulle följa Korculas sydkust för att njuta av denna fantastiska ö.
Vad hade jag att sätta emot?
Efter några goa stopp på vägen landade vi tillslut i en ort med det besynnerliga namnet Brna. Bara där fick jag onda aningar. Men vi tuffade in och hittade en ensam betongbrygga som vi försökte lägga till vid men insåg att det förmodligen var en färjebrygga med lite väl grova bryggfendrar så vi avstod. Istället hittade vi en underbar vik som vi ankrade upp i. Det kändes verkligen som vi var på en öde ö. Eller rättare sagt att vi var de enda båtfolket i närheten. Ingen båt så långt ögat nådde.
Vi förberedde oss för att ligga över natten och tjejerna drog iväg med dingen för att kolla läget.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-