Sista dagen i solen..

Vi vaknade till en klarblå himmel och vi tog genast vår ”dagliga” promenad. Underbart väder idag som utlovat. Vi hoppas kunna njuta rejält i en go vik med sol och bad på väg mot Trogir. Passade på att tanka i Milna och därefter satte vi kurs mot vrakviken på Solta. Blankt hav och frukost på vägen. Vi hade en helt underbar dag, precis som vi hoppades och ville inte åka in. Vi drog det på så länge att det blev mörkt och med lanternerna på så kom vi i hamn som sista båt. Killarna på kajen hjälpte oss med tamparna och sen drog dom. Utcheckning fanns det inte tid för. Det är ju fredag.
Packade ihop och stack sedan in till Trogir för att käka. Vi fick ta taxi för taxibåtarna hade även dom lagt av för i år. Middag på Kamerlengo. Alltid bra mat. Gjorde ett litet klipp på Zlatan Plavac på Konzum som vi tänkte ta med oss hem. 20 % rabatt så vi betalade endast 79 kuna. Härligt minne på flaska att ta med sig hem att njuta av hemma i Ystad i vinter.
Och längta tillbaka till Kroatien.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-