En tidig morgon.....

Vi hade ställt väckning till 2.30. 
Som vanligt sover man ju alltid lite oroligt innan man skall resa bort. Så även denna natt. Efter en dusch så tar dock förväntan över tröttheten och det är lätt att sätta sig i bilen och köra till Kastrup. Där träffade vi Jonas och hans besättning som också skall ner och segla. Planet lyfter 6.00 och vi vill hinna med en liten frukost i loungen innan.
Väl i Lavrio rullar allt på. Många verkade slittna och trötta. Man hade jobbat oavbrutet sedan i början av mars utan en enda ledig dag. Nu är det bara två veckor kvar av säsongen och många längtade efter lite semester. 
Vi blev lovade att checka in båten kl 14 och det funkade kanon. Vi hann både handla, hämta grejor i skåpet och käka lunch. Denna gång skall vi inte segla My Elfri som var ute på långcharter så vi skall segla Sajoma II istället. En Oceanis 46. Kul att testa en annan båt ibland. Lite lyxigt känns det att Annette och jag är själv med en båt med 4 hytter men bra med var sin walk in closet och en i reserv…..

Jonas och gänget skall segla katamaran och hämtar den i annan hamn. Vi har bestämt att vi skall ses i Poros ikväll.
Det blåste ganska rejält med vindar på drygt 10 när vi la ut. Det blev till en början en härlig slör mot Poros innan vinden sakta dog ut. Bara dyningar kvar så det blev att köra motor dom sista timmarna.
Vi följdes åt med bröderna Lindbergs Blondie.
Väl i Poros blev det en härlig middag hos Mike som vanligt….
Därefter blev det gott att få lägga sig, Inte ens discot på kajen kunde ströra nattsömnen dd

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-