Mot Koh Lanta....

Efter denna upplevelse blev det frukost i en annan underbar vik. Nattens regn ångade över skogen och fåglarna sjöng vackert i morgonen. Frukost och sen tuffar vi mot Koh Lanta.
På vägen mot Koh Lanta passerar vi Koh Ngai. Där skall finnas ett ställe som man kan tanka vatten på. Visserligen förbrukar vi inte så mycket vatten med bara två ombord men lika bra att fylla på. Så vi tuffar till en resort på öns sydöstspets. Vi gjorde iordning fendrar och tampar men när vi kom fram insåg vi att vi inte fick något vatten. På en direkt fråga till killen på kajen fick vi ett klart svar. Han svarar yes men virrar nekande på huvudet. Vi gissar på att virrningarna var det som gällde. Yes we have no bananas today, typ så vi tuffade vidare. Stötte då på det ryska gäng som är ute med Navigares Lagoon 380. Dom låg för ankare och njöt i solen. Dom hade varit  på Phi-Phi och lovade att det fanns vatten att tanka där. Det får räcka för oss. Dom var nu på väg ner mot Koh Rok och vi lovade dom en oförglömlig upplevelse.
Vi gick vidare och rundande Koh Lantas sydspets och la oss vid en boj i Kantinang Bay. En trevlig vik med en stor resort och några enklare syltor, vilka vi gillar. En lunch in en av dom enklare restaurangerna och sedan njöt vi ombord tills solen dök. Och faktiskt månen dök upp. Vi har nog noterat dess närvaro med tidvattnet med inte sett den…

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-