Fiskardo by night....

Helt galet ställe detta. När hamnen är full och då menar jag verkligen full kommer ytterligare 2 st 50 meter långa, blåa motoryachter in i hamnen. Och på något vis får även dom plats. Helt sjukt. Tog en promenad medan tjejerna slappade på däck och grejade med sin stora melondrink. Träffade då på en Port-police och frågade honom hur man organiserar och styr uppe en sån här hamn. Den organiserar sig själv och på något sätt får alla plats, fick jag till svar och det stämmer nog. Har man varit i Hydra och trott att man upplevt allt så kan jag meddela att det finns mer. Att så många svordomar på många olika språk flyger i luften är rätt imponerande. En av glosorna är ganska internationellt. Nämligen idiot används av alla nationaliteter och alla förstår vad man menar. Visst är det bra med förståelse över gränser.
Middag på en typisk turistfälla som just denna kväll hade grekisk afton. Innebär att ett tvåmansband står och spelar grekisk musik, alldeles för högt för att vara mysig eller underhållande. När det dessutom ur mörkret kommer två utklädda kvinnor i grekisk daladräkt och bjuder upp till dans är måttet rågat. Dansar med men det känns minst sagt obekvämt. Grekisk dans är inte bra om man har problem med menisker och korsband. Drog ner dansen till ett minimum och återgick ganska snart till vårt bord där det fortfarande fanns vitt, kallt vin.
Annette och jag gick tillbaka till båten och strax därefter dök Elin upp. Emelie och Rebecka fastnade på en uteservering och njöt av kvällen.
Eftersom vi fick en så bra plats var det helt ok att kolla in det myllrande livet från sittbrunnen….

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-