Wall Bay...

Efter en go frukost och att sportfjånarna återhämtat kastade vi loss och gled sakta ur vår första vik för resan. En trevlig vik som vi noterade som ett lämpligt första eller sista stopp vid kommande turer. El o vatten är tydligen inget man blir bortskämd med i Turkiet enligt förstudier på nätet…
Inga planer alls utan vi tuffade bara på. Ingen vind att tala om så det blev mest motor.
Tillslut hamnade vi en bra bit ner i Göcekviken. Eller en bra bit....
Vi hade gått 6-7 NM på eftermdddagen. Inga avstånd här jämfört med Grekland. Vi kollade lämpliga vikar på vägen och när vi kom till Wall Bay så tog vi beslut om att ligga där för natten. Man ligger långsides där och kapten Andersson gjorde en brilliant tilläggning med en 360° sväng mellan bryggorna.
Vi hade just fått tilläggaren serverad när himlen plötsligt öppnade sig med både skyfall och åska. Blixtarna slog ner lite runt omkring men vi satt gott under taket i cockpit. Det blev en mycket god middag på ställets restaurang. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-