Zlatan...

En god natts sömn i den lugna viken/hamnen. Vi hade tagit beslut på att idag gå till Komiza på Vis. Jag hade kvällen innan ringt till hamnkaptenen i Komiza, men han kunde inte lova en plats om vi inte kom innan klockan 2. Inget bra bokningssystem när man måste komma in efter lunch. Vi tuffade sakta genom dom fina öarna vid Lastovo. Otroligt vacker natur. Vi fick en vind på 4 m/sek och satte Code-0, som vanligt provisoriskt och gled sakta mot Vis. Vi kunde dock räkna ut att vi skulle komma fram långt senare än kl 2. Nya beslut togs och vi satte kurs mot Sveta Nedjelja eller Zlatans vingård/hamn för lunch istället. Som vanlig betonar jag att det inte är vår Zlatan utan en annan kille som är bra på att göra vin. Vi klämde in oss bakom yttersta piren och knallade in i restaurangen. God mat och vin samtidigt som vi bunkrade upp lite vin för kommande vinprovningar. Satte därefter kurs mot Scredo där vi tänkte stanna för natten.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-