Turtle Bay...

Efter lunchen tog vi beslut om vi inte kunde ligga här. Vid vackert väder är det nog magiskt att ligga för ankar vid denna strand. Men nu är det grått och småregn och solen ser ut att lysa åt väster så vi drar ditåt. Inte så långt blev det dock. Vi höll styrbord runt första udden och hamnade i en liten trång vik som låg på höger sida i Cold Water Bay. Inne i viken mötte vi en sköldpadda så viken heter nu Turtle Bay. Vi skulle kolla handboll ikväll men dessvärre fick vi inte kontakt med nätet så vi fick förflytta oss tvärs över till Freshwater Bay istället. Ingen dålig vik det heller. En liten glad turk hjälpte oss med linorna iland i förhoppning att vi skulle besöka hans restaurang på kvällen.
Här träffade vi även Mikael Skattberg och hans glada besättning. Kul att träffa erfarna kollegor och få tips och råd om vart man skall ta vägen.
Handbollen gick inte alls bra men vi hade ändå en mycket trevlig kväll ombord.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-