Restaurang Amigo...

Idag skulle vi bara slappa, bada och glida runt. Beslut togs att vi skulle gå ner till Afrodites bad. Dock blåste det för mycket och det var för djupt för att få ankarfäste så vi gick runt hörnet istället.
Gick in Binlik Bay och Amigo restaurang. En liten brygga som blev full när våra båtar lagt till. En läcker miljö med höns som strosade runt, getter som låg och tittade på oss och kalkoner som tjattrade. Det visade sig att en familj köpt denna vik för många år sedan och nu så skötte hela släkten rörelsen. Det innebar en båt som användes som restaurang i två plan, kiosk som sålde allt från himmel och gjord. Dock det enda jag tyckte var vettigt var tonicwater som var slut ombord.
Vi tog beslut om att äta lunch här. Det skulle bli omelett på hemlagda ägg.
Vansinnigt gott och trevligt…
Fick sonen Gürols telefonnummer och hit lär vi återvända..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-