Annettes dag....

Efter en stunds slappande på båten var det dags att göra sig fin. Nu väntade födelsedagsmiddag. Vi tog dingen in och såklart samma dividerande om ur långt upp vi skulle släpa åbäket. Högvatten skulle råda kl 22 och det är kanske då vi skall hem. Eller inte….
Så vi drog den så långt det gick. Genomsvettiga som följd och sand överallt…
Det blev fotbad i en toastol med bredvidhängande handdusch. Man tar vad man kommer över.
Vi hade fått tips och hjälp om att det var här vi skulle fira och ingen annanstans.
Kan Eang 2. ”Phuket world famous beach seafood restaurant”. Vi älskar ju skaldjur så detta borde funka. Allt var förbokat och vi blev kungligt mottagna. Vi såg dock nog inte så kungliga ut efter kattatvätt på toaletten men dom log och verkade glada att vi kommit. I princip i tid dessutom….
Man visade oss till ett fantastiskt bord, avskilt med en underbar utsikt. Vi fick dock begära en fläkt till bordet för eftersvettningarna ville inte avta i den varma kvällen. Skumpa serverades och en massa underbar mat ställdes fram. Höjdpunkten var en helt underbar Black Pepper crab.  En för oss ny upplevelse som vi säkert kommer att testa igen. Förmodligen inte lika god som här men ändå.
Det blev många timmar med mycket skålande för födelsebarnet och stoppmätta började vi känna att det var dags att släpa fram dingen så serverades det en jättetårtbit till Annette. Hon fick verkligen kämpa…
Tillbaka på båten så blev det någon timmes chillande i nätet innan kojen skrek efter oss.
En trevlig dag och jag tror nog att Annette kände sig uppvaktad både på plats och via andra kanaler…..

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-