Tiros...

27 juni

I fem knop, svag vind, favoritmusiken i Ipoden och en blå himmel där det enda som kan skugga solen är de kritvita fiskmåsarna som flyger ovanför oss. Känns som XL-bygg och Östra skolan är långt bort. Vi hittade en mysig vik där vi åt frukost, Zoegas kaffe smakar ljuvligt. Snart blåste det upp och vi satte kurs mot Tiros. En otroligt lugn hamn med höga berg runt omkring.

Nu har vi varit här en vecka och ännu inte provat deras inhemska Ouzo. Efter lunchen beställde vi in var sitt glas och den kraftiga anissmaken kommer man minnas länge. Fy vad hemskt!

På kvällen bjöd Elin på en egenhändigt tillagad middag i båten. Bengt och jag satt i sittbrunnen och blev serverade. Allt det gröna på berget var upplyst med stora hallogenlampor, det var helt trolskt och vackert.

I morgon bär det av norrut igen.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-