Cleopatras bad...

En stilla morgon och idag väckte vi tuppen. Och med vi menar jag Annette och jag. Tanken var att vi skulle ta oss en liten tur men mitt knä sa stopp så vi satte oss på en klippa och njöt av utsikten och sällskapet av varandra.
Väl tillbaka till båten började det röra sig bland ungdomarna. Det blev frukost och sen väntan på att ryssarna i 50 fots cattan som låg utanför oss skulle lämna. Till slut kunde dom ”blåsa grönt” så dom gav sig av. Vi gick mot Cleopatras bad. En vik vid Wall Bay där enligt historien skall ruinerna efter ett spa som Cleopatra skulle ha frekventerat. Mycket riktigt ligger där en ruin halvt ute i vattnet. Många båtar i viken. Därefter styrde vi kosan mot Fethye. Vi kollade om vi kunde få plats på Classic Yacht Marina och dom välkomnade oss vid 2-3 tiden. Efter tilläggning blev det bad och drinkar i poolen. Därefter gick Frida, Elin, Annette och jag till mitt Hamam. Vi hamnade nu på familjeavdelningen och töserna blev klart skeptiska när dom såg vem som skulle skrubba dom. En stor muskig turk. Man saknade bara fezen och snabelskorna…
Men…
Dom gillade upplevelsen och rena gick vi tillbaka för middag. Bra mat och vettiga priser på hotellet.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-