Ryckigt i Ciftlik...

Dagen började med en långpromenad på 6 km. Det var tidigt men riktigt varmt redan. Kändes som om jag svettades flera liter. Svårt att komma ifatt och få balans men det är bara att sörpla vatten som en häst. Beslut togs att vi skulle köpa kebab i land och käka som lunch efter tösernas och Gunnars besök i Grand Bazar. Kände mig klok då jag hellre slappade ombord och passade på att tanka båtens vattentankar. Priset för oss att ligga i Netzel Marina var 145 € och då ingick bara en liten pott med el. Tur tjejerna kunde föna på marinans duschrum.
Det blev till slut dags att kasta loss och vi fick en lång kryss för att komma ur bukten. Tror faktiskt vi gjorde några slag som gjorde att vi i praktiken backade.  
Men tillslut kom vi fram till dagens mål som var Ciftlik. Det var bara att välja och vraka vilken brygga vi ville ha. Rimligt med båtar. Stor skillnad från förra året när det låg båtar utanpå varandra. En ryckig och varm natt med dålig sömn.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-